Tie­to­tek­niik­ka­pal­ve­lu jär­jes­tää ICT - pien­ryh­mäoh­jaus­ta lap­pi­lai­sil­le nä­kö­vam­mai­sil­le

ICT:tä Lapissa

ICT:tä Lapissa

Pienryhmäohjaus / ICT - kursseilla kurssimaksu on 15 euroa per kurssipäivä. Maksuun sisältyvät lounas ja päiväkahvit kurssipäivinä sekä kursseilla mahdollisesti tarvittava materiaali. Mahdollisen majoituksen omavastuu on 5 euroa per yö.

Lappilaiselle näkövammaiselle korvataan matkakustannukset julkisen kulkuneuvon käytön mukaisesti. Kursseille osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta. Pienryhmäohjaus / kurssipäivät alkavat klo 8.45 ja päättyvät klo 15.30 mennessä. Tervetuloa!
Kurssi-ilmoittautumiset: 044 3222 588 tai ttpalvelu@lapinnakovammaiset.fi
 
25.4. CELIAN palvelut tutuksi.
Tutustumme Celian nettisivustoon ja sen käyttämiseen.
Celian palvelut on tarkoitettu kaikille, joille painetun tekstin lukeminen on vamman, sairauden tai muun vastaavan syyn vuoksi hankalaa.
Celia tekee tiivistä yhteistyötä yleisten kirjastojen kanssa. Kirjasto voi rekisteröidä henkilöitä Celian äänikirjapalvelun käyttäjiksi.
Ilm. 20.4. mennessä.

26.4. Pratsam Reader - ohjelma ja sen käyttäminen.
Celian äänikirjojen kuunteluun tarkoitetussa Pratsam Reader -sovelluksessa on nyt kirjojen haku- ja lainaustoiminnot. Voit siis hakea ja lainata haluamasi kirjat sovelluksessa eikä erillistä lainaamista Celianetissä enää tarvita.
Pratsam Reader on Celian asiakkailleen ilmaiseksi tarjoama äänikirjojen kuuntelusovellus, joka toimii älypuhelimissa ja tableteissa. Sovellus toimii iOS- ja Android-laitteissa.
Ilm. 20.4. mennessä.

VK 43 KEMI ANNANTUPA
24.10.2018 ICT- PÄIVÄ
25.10.2018 ICT- PÄIVÄ
26.10.2018 ICT- PÄIVÄ

Muutokset ovat mahdollisia :)

Yhteistyöterveisin

Jouko Rytkönen, ATK-kouluttaja
p. 044 322 2588
sähköposti:
ttpalvelu@lapinnakovammaiset.fi