Toiminta ja koulutus

Järjestämme eri yhteyksissä näkövammaisten tietoteknisten apuvälineiden ja ohjelmien esittelyjä. Suoritamme myös henkilökohtaista tilanne/apuvälinekartoitusta asiakkaan luona. Emme suorita maksusitoumussuoritteita.

Tällä sivulla

Mikrokerho 

Mikrokerhoja järjestetään paikan päällä maakunnissa, jolloin tyypillinen sisältö on uusien laitteiden esittelyä sekä käyttäjien omien laitteiden ongelmatilanteiden ratkaisua.

Etämikrokerho

Etämikrokerho on etäyhteydellä järjestettävä koulutustilaisuus. jossa on ennalta määritelty aihe. Käytämme tapaamisalustana Microsoft Teams - sovellusta- Ulkoinen linkki, joka toimii tietokoneilla ja älypuhelimilla. 

Osallistuminen

Tiedotamme tulevista Mikrokerhoista viikoittaisessa sähköpostitiedotteessamme Verkkoseidassa, jonka voit lukea myös tällä sivustolla. Mikrokerhoon ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää että saavut paikalle. Etämikrokerhoon osallistuminen edellyttää ilmoittautumista sähköpostitse osoitteeseen ttpalvelu@lapinnakovammaiset.fi tai puhelimitse numeroon 044 - 322 2588. Ilmoittautumisia otetaan vastaan päivää ennen Etämikrokerhon ajankohtaa.


Sivu päivitetty